Case study

Traditie en maatwerk, alleen op afspraak maar met een modern tintje.

Lemo-Design heeft de branding van ons bedrijf naar een geheel nieuw niveau gebracht. Hierdoor is er een nieuw leven inblazen in het merk. Dit was niet iets dat ik verwacht had, maar ik ben erg blij met het resultaat. Ik raad iedereen aan even de tijd te nemen om met hun te praten omdat het mijn bedrijf veranderd in een positieve zin.

Fernando Bolter CFO

De opdracht was om de website volledig opnieuw te ontwerpen en te transformeren in een website die een jongere groep zal interesseren - trots op zijn succes met een passie voor traditie en kwaliteit die vriendschap boven alles aanbidt en zich natuurlijk graag goed wil kleden. Het project zelf was een verhaal van tegenstellingen. Wees innovatief om een ​​beroep te doen op een jonger publiek, maar verlies niet de authenticiteit van het merk dat zijn oudere klanten kennen en waarderen. Wees trouw aan de geest van vakmanschap, maar benadruk het belang dat het hecht aan innoveren.

We onderzochten usability principles, informatie-architectuur, ontwerp en inhoud van alle benchmark-sites, evenals een aantal geselecteerde sites van andere modemerken. Het kennen van alle ins en outs van het merk was essentieel. Gelukkig kregen we de kans om meer te leren over kleding en maatwerk van mensen die van hun beroep houden. De onderzoeksfase kostte nogal wat tijd, maar het hielp ons om het merk te verbinden met de doelen die we wilden bereiken.

De belangrijkste uitdaging van dit project was het verzamelen en organiseren van informatie over het carrièreverhaal van James Tailoring uit verschillende bronnen, zoals sociale media, opleidingen, workshops en hun eigen archieven, en een manier vinden om het over te dragen aan bezoekers door creatief gebruik van technologie te combineren met foto's , video's en gebruikersinteractie. Tegelijkertijd moesten we nadenken over de gebruikerservaring, die naadloos moest zijn op alle apparaten.

Heeft u vragen?

Heeft een project dat u graag wilt starten en bent u opzoek naar goed advies, neem dan gerust contact op?